Jubah King | Jubah Prince | Koleksi Raya 2017

Kami mempersembahkan koleksi terbaru kami iaitu JUBAH KING dan JUBAH PRINCE khas untuk koleksi raya 2017. Jubah ini mengunakan fabric sama seperti Kurta King dimana ianya hadir dalam 6 warna menarik.

Koleksi Jubah King (Jubah Dewasa) dan Jubah Prince (kanak-kanak) dilancarkan disebabkan banyak permintaan dibuat kepada kami untuk melancarkan koleksi jubah terbaru terutamanya untuk Hari Raya Aidilfitri. Lebih menarik Jubah Prince turut dilancarkan serentak supaya si ayah dan si bapa boleh sedondon di pagi Aidilfitri nanti.

Mengapa JUBAH KING dan JUBAH PRINCE adalah istimewa ?

 1. Fabric dan corak fabric yang dibangunkan oleh Cirgaro Apparel.
 2. Tiada jenama fesyen selain daripada Cirgaro Apparel yang mempunyai fabric ini.
 3. Pattern rare tiada jenama lain tapi sylo.
 4. Fabric halus dan tidak panas. Sangat selesa untuk dipakai.
 5. Zip YKK Japan Brass (tembaga) digunakan.
 6. Kualiti jahitan premium terjamin.
 7. Fiiting hensem. Slim fit tapi tak beberapa ketat. Saiz S hingga XXXL ditawarkan.
 8. Warna Jubah ayah (JUBAH KING) sedondon dengan jubah anak (JUBAH PRINCE).

Kesemua warna-warna dalam koleksi raya JUBAH KING turut di reka khas supaya sedondon dengan koleksi raya wanita Cirgaro Apparel. Warna-warna yang ada didalam koleksi JUBAH KING ialah :

 1. Soft Blue 
 2. Soft Grey 
 3. Dark Brown 
 4. Purple 
 5. Maroon 
 6. Cyan 
 7. Black 

Bagi peminat-peminat fesyen jubah di Malaya. Jom datang ke butik kami di Tingkat 1 , Plaza Shah Alam yang dibuka setiap hari bermula 10 pagi hingga 10 malam. Baca mengenai butik kami disini. Jika ragu-ragu boleh singgah di Butik kami untuk mencuba dan merasai pengalaman JUBAH KING dan JUBAH PRINCE.

Kami turut menawarkan pembelian atas talian (online) yang mudah dan pantas di www.cirgaro.com atau anda turut boleh membeli melalui  whatsapp di talian 017 6055338.

Jubah King dan Jubah Prince dihasilkan dalam limited quantity tidak sampai 1000 pcs !!! Dengan harga mampu milik dan kualiti fabric dan jahitan yang premimum. Pastinya anda akan kerugian jika tidak memilikinya sekarang.

Ohh ya .. Jubah King dan Jubah Prince adalah READY STOCK. Jadi tidak perlu tunggu dengan lama untuk mendapatkan jubah pilihan anda. Anda dinasihatkan supaya mengambil keputusan dengan cepat untuk memiliki Jubah ini sebelum kehabisan warna dan saiz.

Klik sini untuk melihat KOLEKSI RAYA JUBAH KING.

Klik sini untuk m.elihat KOLEKSI RAYA JUBAH PRINCE

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now

You can use this element to add a quote, content...