BAJU RAYA LELAKI PALING TREND TAHUN INI | KURTA NEO

Kurta Lelakii 2017

Hi semua para pembaca blog Cirgaro. Kali ini admin nak tulis skit pasal Kurta Moden 2017 yg terkini dari Cirgaro Apparel. Kurta Moden 2017 kali nie special banyak sbb ianya mengunakan fabrik khas (corak print direct ke fabrik) yg direka oleh team Cirgaro. Corak ini diberi sentuhan moden tanpa element2 yang melampau sampai kita sendiri pun segan nak pakai. 

"Design language" kali ini mengekal identiti Kurta-kurta keluaran Cirgaro Apparel yang mana mestilah moden dan minimalist. Pengunaan Zip tembaga YKK Japan dikekalkan dengan "mandarin kolar style" yg tidak akan menganggu leher anda. 

Hadir dalam 4 warna yang trending dan mengetop serta yang paling penting - tidak susah nak dipadankan dengan busana pasangan anda. Berikut merupakan pilihan warna yang ada iaitu , Merah , Biru , Hijau dan GOLD 

Kurta Moden Neo RED

KURTA MODEN NEO GREEN KURTA MODEN NEO GOLD 2017

Kurta Neo ini juga memperkenalkan fabrik baharu yang pertama kali digunakan oleh Cirgaro Apparel iaitu American Cotton. Berikut merupakan ciri-ciri penting fabrik American Cotton. 

a. Tidak panas dan mudah gosok.

b. 23% lebih lembut daripada Egytian Cotton. 

c. Selesa untuk dipakai dalam Cuaca Malaysia 

d. Tidak jarang. 

e. Tidak mudah kedut. 

>> Klik sini untuk terus ke KURTA NEO. 

Kurta Moden 2017

Suka kami nak ingatkan pada semua pembaca. Keluaran Kurta Neo merupakan keluaran terhad dimana ianya apabila sold out. Ianya tidak akan di keluarkan lagi. 

Rekaan kali ini membolehkan Kurta Neo ini mudah untuk digayakan ke majlis-majlis sosial di hotel 5 bintang ataupun kenduri kendara dikampung halaman. Kurta NEO juga sesuai untuk di pakai untuk ke pejabat pada setiap hari Jumaat contohnya. 

Pastinya apabila anda mengayakan Kurta NEO akan membuatkan org2 disekitar menoleh kepada anda !!

Dapatkan perkembangan terkini Cirgaro di laman instagram dan facebook mereka. 

TQ kerana membaca. Kita Jumpa lagi. 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now

You can use this element to add a quote, content...