Cirgaro 2017 Clara Blouse

Sudah lama team Cirgaro memujuk Cirgaro Queen (@hana_elwena) kami untuk menjadi model dalam photoshoot produk Cirgaro. Pujukan kali ini telah berjaya. Buat julung-julung kalinya Cirgaro Queen telah bersetuju dan telah selesai menjalani photoshoot / videoshoot terkini rekaan beliau iaitu Clara Pleated Blouse. 

Untuk rekaan blouse kali ini Puan Hana masih mengekalkan "core utama" produk Cirgaro iaitu pengunaan fabrik premium dan rekaan pattern yang simple dan minimalist. Puan Hana amat menitik beratkan rekaan kali ini mestilah berunsurkan moden dan elegan. 

Hadir dalam 5 warna dipilih khas, warna-warna in bukan sahaja rare dipasaran fesyen tanahair tetapi sesuai digayakan untuk ke tugas rasmi , ke pejabat mahupun ke majlis-majlis sosial. 

Jenis fabrik untuk keluaran kali ini pula mengunakan fabrik terbaru iaitu fabrik Hybrita Cotton Silk. Fabrik ini dipilih kerana : 

a. Tidak panas dan sesuai utk cuaca malaysia 

b. Tidak mudah kedut dan mudah gosok 

c .Sifat fabrik yang halus dan lembut. 

 Rekaan Busana Clara Pleated Blouse hadir dalam 5 warna berbeza iaitu : 

a. Green Olive 

b. Pink Goddess 

c. Black Duchess

d. Blue Sapphire 

e. Golden Mustard 

Ketika artikel ini ditulis. Butik Cirgaro di Plaza Shah Alam masih boleh siap kerana masalah teknikal yang melewatkan jadual. Para pelanggan Cirgaro boleh menghubungi talian whatsapp kami 0172028386 atau 

Pembelian melalui facebook kami 

>> Klik sini utk ke facebook kami 

Pembelian melalui website kami 

>> Klik sini utk ke website kami 

atau ikuti perkembangan harian kami melalui instagram kami 

>> Klik sini utk ke instagram kami 

 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now

You can use this element to add a quote, content...